cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Klubi vendos heshtje shtypi

  • September 14, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 85 Views

Klubi i F.K. Kukësit ka vendosur që para ndeshjes me Tiranën të jetë në heshtje shtypi. Lojtarët duhet të jenë të fokosuar vetëm tek ndeshja dhe të përgatiten në qetësi. Për këtë arsye, klubi ka vendosur që të mos ketë asnjë prononcim për media. Të gjitha informacionet mbi ekipin mund t\’i merrni nëpërmjet sajtit zyrtar të klubit dhe faqes zyrtare në \”Facebook\” dhe \”Instagram\”.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.