cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

F.K. Kukësi uron kombëtaren

  • September 6, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 80 Views

Klubi i F.K. Kukësit i uron fitoren skuadrës kombëtare të Shqipërisë. Shpresojmë në dy triumfe të bukura, si në fitoren e kombëtares dhe të F.K. Kukësit po në Shkodër ndaj Vllaznisë.
#ForcaShqipëria #ALB

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.