cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Përgatitjet e ekipit

  • September 5, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 77 Views

Skuadra e F.K. Kukësit ka vijuar përgatijtet edhe pasditen e së dielës. Ekipi nën drejtimin e stafit teknik ka zhvilluar seancën stërvitore në kompleksin sportiv të Pezës, në orën 17:30.

Gjendja e lojtarëve është optimale dhe trajneri Ernest Gjoka është i kënaqur me përgatitjet e lojtarëve.
#ForcaKukësi #Bashkëiadalim

\"lenaaaa1111\" \"lenaaaaa\"

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.