cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Akademia pushon gjatë fundjavës

  • September 3, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 77 Views

Moshat

Ekipet e moshave kanë marrë pushimet në fundjavë. Ekipi U-19 dhe U-17 nuk do të stërviten. Ata do të rikthehen në stërvitje me fillimin e javës. Akademia është pjesë e rëndësishme e projektit të klubit dhe ka një vëmendje të madhe ndaj tyre.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.