cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Trajneri Gjoka i jep pushim ekipit

  • September 2, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 115 Views

Skuadra e F.K Kukësit nuk ka stërvitje gjatë ditës së sotme. Stafi teknik ka vendosur që të lërë pushim ekipin pas ndeshjes së djeshme miqësore me Erzenin.
Futbollistët do të kenë kohë për t\’u rikuperuar dhe do të rifillojnë ditën e nesërme me përgatitjet.
#ForcaKukësi

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.