cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Përgatitjet e ekipit B

  • September 1, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 79 Views

Skuadra B ka vazhduar përgatitjet përpara fillimit të kampionatit. Ekipi i drejtuar nga trajneri Edmond Dalipi ka zhvilluar përgatitjet në orën 14:00, në kompleksin sportiv \”Internacional\”, në Pezë.

Lojtarët duken në formë dhe zbatojnë të gjtiha detyrat e trajnerit.
#ForcaKukësi

\"bbbbb\" \"bb1111\"

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.