cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

F.K. Kukësi B vazhdon përgatitjet

  • August 31, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 93 Views

Skuadra e F.K. Kukësit B vazhdon punën e palodhur nën drejtimin e trajnerin Edmond Dalipi. Ekipi B edhe gjatë ditës së sotme është stërvitur në fushën e kompleksit \”Internacional\”, në Pezë.

Tekniku Dalipi është mjaft i kënaqur nga përbërja e skaudrës dhe beson se do të arrijnë plotësimin e objektivave. Në këtë ekip ka disa elementë mjaft cilësorë që do të shërbenin edhe për ekipin e parë.

\"ekipi \"kuksi

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.