cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Stërvitje me ritme të larta

  • August 30, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 85 Views
Skuadra e F.K. Kukësit ka zhvilluar stërvitjen gjatë pasdites së sotme. Ekipi është stërvitur në kompleksin \”Internacional\”, në Pezë. Trajneri Ernest Gjoka dhe stafi i tij kanë aplikuar programin stërvitor , i cili është zbatuar në mënyrë të përpikët nga skuadra.
Gjendja e ekipit është mjaft e mirë dhe lojtarët janë në formë.
Të vetmet probleme që shqetësojnë stafin teknik janë ato të mbrojtësit Ylli Shameti, ndërsa mbrojtësi Polizoi Arbri ka filluar stërvitjen me ngarkesë të plotë.
#ForcaKukësi
\"enea \"enea \"enea
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.