cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Metodat bashkëkohore të stërvitjes së portierëve të F.K. Kukësit

  • August 28, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 117 Views

Skuadra e F.K. Kukësi ka arritur në një nivel të ri përgatitjesh me ardhjen në krye të ekipit, stafi i trajnerit Ernest Gjoka. Një ndër afrimet e verës është edhe trajneri i portierëve Gud Tafaj. 

Ai po praktikon një metodologji pune mjaft bashkëkohore dhe efektive për portierët që stërvit duke dhënë edhe rezultate.

\"trajneri5\" \"trajneri1\" \"trajneri2\" \"trajneri3\"

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.