cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

F.K. Kukësi arrin marrëveshjen me Zylyftarin

  • August 26, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 98 Views

Skuadra e F.K. Kukësit ka afruar në radhët e saj lojtarin e prespektivës Franc Zylyftari. Futbollisti ka nënshkruar sot me kampionët e Superkupës. I riu ka të dhëna të mira dhe shihet si një element i mirë për të ardhmen.

Klubi i F.K. Kukësit tregon edhe njëherë se ka një projekt madhor edhe për të ardhmen në afrimin e elementëve të rinjë.
#ForcaKukësi #Bashkëiadalim

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.