cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Presidenti Safet Gjici takon ekipin para ndeshjes

Presidenti i F.K. Kukësit, Safet Gjici, ka vizituar ekipin në hotelin ku qendron i grumbulluar para sfidës me Skënderbeun. Numri një i klubit ka folur me lojtarët dhe i ka dhënë atyre zemër për ndeshjen e nesërme në orën 20:00, në stadiumin \”Selman Stërmasi\”.

Gjici ka ulur tensionin e skuadrës dhe i ka dhënë moral atyre. Presidenti i ka komunikuar besimin aboslut që ka te lojtarët.
Futbollistët kanë shprehur falenderimet e tyre për presidentin dhe faktin që i ka qendruar afër.
#ForcaKukësi #Bashkëiadalim

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.