cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Ekipi stërvitet në sallë force

  • August 9, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 81 Views

Faza përgatitore në Ohër të Maqedonisë po vijon me ritëm të lartë. Ekipi po stërvitet me 2 seanca në ditë. Në seancën e paradites, skuadra nën drejtimin e stafit teknik i ka zhvilluar përgatitjet në palestër. Lojtarët janë duke marrë përgatitjen e duhur fizike.
Asnjë nga futbollistët nuk shfaq probleme shëndetësore dhe trajneri Ernest Gjoka i ka të gjithë në gadishmëri.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.