cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Faza përgatitore vazhdon me ritëm të lartë

  • August 8, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 82 Views

Skuadra e F.K. Kukësit ka vijuar fazën përgatitore në Ohër të Maqedonisë. Ekipi po stërvitet me ritëm të plotë dhe të gjithë lojtarët, po i përgjigjen mjaft mirë programit të përpiluar nga stafi teknik.

Fubtollistë po vazhdojnë me dy seanca stërvitore në ditë.
‪#‎ForcaKukësi‬ ‪#‎Nebesojmë‬

 \"stervitja2\"
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.