cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Skuadra niset për Ohër

  • August 7, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 77 Views

Ekipi i F.K. Kukësit është nisur sot për Ohër të Maqedonisë. Skuadra sê bashku me stafin teknik kanë lënë Tiranën dha tashmë kanë mbërritur edhe në Maqedoni.

F.K. Kukësi do të qëndrojë për 13 ditë në Ohër dhe do të kthehet më datë 20 gusht.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.