cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Lista zyrtare e ekipit që do të udhëtojë në Ohër të Maqedonisë

 • August 6, 2016
 • admin
 • Lajme
 • 0
 • 89 Views

Skuadra e Kukësit do të udhëtojë për të zhvilluar fazën përgatitore në Ohër të Maqedonisë. Ekipi i F.K. Kukësit do të niset nesër më datë 7 gusht dhe do të qëndrojnë deri më datë 20 gusht ku do të kthehen në Shqipëri. 

Lojtarët e grumbulluar për këtë faze janë:

 1. Ervis Koci
 2. Enea Kolici
 3. Aldo Teqja
 4. Ylli Shameti
 5. Entonjo Pashaji
 6. Rrahman Hallaçi
 7. Polizioi Arbri
 8. Rexhep Memini
 9. Klaudio Cema
 10. Albi Alla
 11. Eni Imami
 12. Gledi Mici
 13. Edon Hasani
 14. Besar Musolli
 15. Jean Karioka
 16. Nijaz Lena
 17. Bedri Greca
 18. Matia Dvernekovic
 19. Bekim Dema
 20. Fjoart Jonuzi
 21. Pero Pejiç
 22. Sindrit Guri
 23. Izair Emini
 24. Lukas Rangel
 25. Klevis Hasenbelliu
 26. Klevis Sadiku
 27. Bekim Dida
 28. Korab Syla
 29.      Zylyftari
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.