cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Kukësi B nis nga puna

  • August 1, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 65 Views

Klubi i Kukësit tashmë është një realitet në futbollin shqiptar. Përveç skuadrës së parë presidenti Safet Gjici po investon edhe me moshat dhe me ekipin B duke ndërtuar një plan afatgjatë dhe duke ngritur themele të forta.

Ekipi B ka filluar punën po ashtu si ekipi i parë. Kjo skuadër është pjesëmarrëse në Kategorinë e Dytë dhe synon ngjitjen në të parën. Kukësi B është një trampolinë e mirë edhe për futbollistët që nuk gjejnë shumë hapësira te skuadra e parë.

\"b1\"

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.