cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Klubi shkëput marrëdhëniet me Marko Scepanovic

  • August 1, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 95 Views

Klubi i F.K. Kukësit ka shkëputur marrëdhëniet me sulmuesi malazez Marko Scepanovic. Lojtari dhe drejtuesit e skuadrës kanë gjetur gjuhën e përbashkët për prishjen e kontratës me bashkëpunim dypalësh. 

33-vjeçari  malalzez ka kërkuar largimin  për arsye familjare dhe futbollisti ka gjetur mirëkuptimin e klubit.

F.K. Kukësi i uron sulmuesit suksese në karrierë.

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.