cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Faza përgatitore në Ohër nga data 7-20 gusht

  • August 1, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 71 Views

Skuadra e F.K. Kukësit në kuadër të ndeshjes së SuperKupës përballë Skënderbeut ka menduar që të zhvillojë një fazë përgatitore në Ohër të Maqedonisë në datat  7-20 gusht. Stafi teknik me bashkëpunimin edhe të drejtuesve të klubit kanë menduar që kjo fazë do t\’i sherbejë për mirë ekipit dhe do të rrisë nivelin fizik dhe të lojës.  

Ekipi do të stërvitet për 13 ditë në Ohër në ambiente fantastike dhe me të gjitha kushtet e nevojshme për mbarëvajtjen në mënyrë përfekte të stërvitjes. Në Maqedoni do të shihet edhe mundësia për planifikimin e ndonjë ndeshjeje miqësore që do t\’i shërbente stafit teknik për t\’u kontrolluar gjendjen e futbollistëve.

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.