cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Hallaçi: Ka ardhur momenti ynë

  • July 29, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 73 Views

Mbrojtësi i F.K. Kukësit, Rraman Hallaçi, ka mbajtur edhe ai fjalën në mbledhjen e sotme të skuadrës. 

\”Duhet të sakrifikojmë dhe të punojmë të gjithë bashkë. Ne jemi një skuadër dhe duhet të sillemi si të tillë. Nuk duhet të gjejmë justifikime, por duhet të përpiqemi të gjithë bashkë. Presidenti ka sakrifikuar dhe investuar shumë dhe ne duhet të përiqemi që të ia kthejmë mbrapsht këtë investim\”.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.