cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Ekipi nis përgatitjet për sezonin e ri , mbledhje për stafin dhe lojtarët

  • July 29, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 79 Views

Skuadra ka nisur përgatitjet për sezonin e ri. Gjatë ditës së sotme në zyrat e klubit, presidenti Safet Gjici ka prezantuar  trajnerin e ri Ernest Gjoka dhe lojtarët me njëri-tjetrin. Të pranishëm kanë qenë të gjithë futbollistët që do të jenë pjesë e klubit në vazhdim.

Mbledhja ka nisur në orën 9:30 dhe ka zgjatur rreth 40 minuta. Të gjithë personat e pranishme në mbledhje kanë dhënë mendimet e tyre dhe kanë bashkëpunuar me njëri-tjetrin. Besimi është mjaft i madh dhe të gjithë futbollistët kanë bindje që së bashku me mbështetjen e patjetërsueshme të stafit teknik do të ia dalin mbanë për realizimin e objektivave madhore të klubit.

\"prezantimi

\"mici\"

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.