cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Dervishi: Do dominojmë kundërshtarët

  • July 29, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 81 Views

Drejtori i Përgjithshëm i F.K. Kukësit, Dritan Dervishi, ka përshëndetur lojtarët dhe stafin teknik për fillimin e punës. 

\”Më vjen mirë që jemi mbledhur gjatë ditës së sotme për fillimin e punës. Jam i sigurt dhe kam kam besim se do të na shkojë mbarë. Duhet të jemi një grup i bashkuar dhe i fortë. Ne duhet që të mposhtim çdo ekip në fushën e lojës, pasi i kemi kapacitetet dhe mundësitë\”.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.