cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Klubi shkëput marrëdhëniet me Likën, sot prezantohet Ernest Gjoka

  • July 22, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 83 Views

F.K. Kukësi dhe trajneri Hasan Lika kanë ndërprerë marrëdhëniet mes tyre. Presidenti dhe ish-trajneri kanë mbyllur bashkëpunimin mes tyre duke shtrënguar duart dhe duke i uruar njëri-tjetrit më të mirën. 

Klubi nuk ka humbur kohë dhe ka filluar menjëherë punë për gjetjen e një trajneri të ri dhe ka arritur marrëveshjen me Ernest Gjokën. Ai do të prezantohet sot në orën 15:00, në zyrat e klubit.

I urojmë suksese në detyrën e re!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.