cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Biletat dalin online, çmimet e tyre

  • July 16, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 94 Views

Skuadra e F.K. Kukësit po punon fort për të siguruar gjithçka që ndeshja kundër Austrisë së Vjenës të jetë e një niveli shumë të lartë dhe brenda të gjitha standarteve. Duke qenë se kjo ndeshje do të luhet me tifozë klubi ka filluar menjëherë organizimin e tyre. Madje edhe biletat kanc dalë online tashmë dhe ju mund t\’i siguroni që tani përmes faqes zyrtare të mirëpërcaktuar. (linkun e gjeni mëposhtë).

Këtu ju njohim me çmimet e biletave dhe tribunat përkatëse.

CMIMET E BILETAVE

Tribunat D, E, F                            400 lekë të reja
Tribunat G3                                   400 lekë të reja
Tribunat A dhe B                            2.000 lekë të reja
Tribunat VIP                                   5.000 lekë  të reja (përfshirë edhe katering)

Pika te shitjes

Online:                                               https://bileta.fshf.org/biglietteria/listaEventiPub.do?lang=sq                                                                                            (duke filluar që në këtë moment);

Tirane:                                              Pranë Biletarisë së Stadiumit \”Selman Stërmasi\”;                                                                                                             (duke filluar nga dita e henë);

Elbasan:                                              Pranë Biletarisë së Stadiumit \”Elbasan Arena\”  ;                                                                                                               (duke filluar nga dita e merkurë);

Kukës:                                                  duke filluar nga dita e henë

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.