cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Dreka zyrtare në mes të dy ekipeve para ndeshjes

  • July 14, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 64 Views

Përfaqësuesit e F.K. Kukësit janë pritur në një drekë zyrtare nga përfaqësuesit e Austrisë së Vjenës. Drejtuesit e ekipit kuksian janë pritur nga ato austriakë në një takim miqësor përpara ndeshjes së mbrëmjes. 

Situata mes palëve ka qenë mjaft e mirë dhe nuk kanë munguar as dhuratat e rastit. Natyrisht që objektet e përzgjedhura nga drejtuesit e Kukësit kanë qenë mjaft pikante dhe kanë sjellë një atmosferë mjaft pozitive.

Një ndër risitë e bukura të drekës ishte edhe fjalimi i zv/presidentit të Autrisë së Vjenës në shqip që kishte mësuar rreth 15-20 fjali enkas për këtë drekë.

Takimi i mbrëmjes në mes të Austrisë së Vjenës dhe ekipit kuksian do të jetë një \”Fair-play\” i plotë në mes të dy ekipeve.

 

 

\"takimi\" \"takimi1\" \"takimi2\" \"takimi3\" \"takimi4\"

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.