cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Skuadra mbërrin në Austri

  • July 13, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 73 Views

Ekipi i Kukësit ka mbërritur në Austri. Në charterin e marrë për lojtarët dhe stafin kushtet kanë qenë ideale dhe udhëtimi ka qenë mjaft i qetë dhe ka shkuar shumë mirë. F.K. Kukësi ka zbritur në tokën austriake me një qëllim të qartë kalimin me sukses të takimit ndaj Austrisë së Vjenës. Besimi është i madh.

\"kukesi\" \"kukesi1\" \"kukesi2\" \"kukesi4\"\"kukesi3\"

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.