cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

UEFA pranon kërkesën e klubit për tifozët

  • July 9, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 96 Views

Klubi vë në dijeni të gjithë tifozët se ndeshja e kthimit në mes të F.K. Kukësi dhe Austrisë së Vjenës do të luhet me tifozë. Kërkesa e klubit ndaj UEFA-s për të luajtur ndeshjen e dytë me tifozë është pranuar nga Institucioni më i lartë i futbollit në Evropë. Përgjigja sapo ka mbërritur në zyrat e klubit.

Në këtë mënyrë ndeshja e kthimit në stadiumin \”Elbasan Arena\” do të gjejë tifozët e ekipit në tribuna. Së bashku ne mundemi!

Forca Kukësi

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.