cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Skuadra realizon stërvitjen në Mal të Zi

  • July 6, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 77 Views

Skuadra e Kukësit ka realizuar stërvitjen e fundit përpara ndeshjes në stadiumin e Nikshiqit në Mal të Zi. Verlindorët duken të qetë dhe në formë përpara sfidës. 

Skuadra ka qenë e plotë dhe stafi teknik ka zhvilluar një seancë tekniko-taktike përpara sfidës. Këto përgatitje i kanë dhënë mundësi trajnerit Hasan Lika që të mendojë për formacionin.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.