cropped-109A9A8E-095B-4746-9591-9F4E637409F7.png

Stafi teknik realizon analizën e fazës përgatitore

  • June 24, 2016
  • admin
  • Lajme
  • 0
  • 84 Views

Stafi teknik me në krye trajnerin Hasan Lika ka analizuar fazën përgatitore. Të gjithë lojtarët kanë qenë të pranishëm dhe kanë dëgjuar me vëmendje diskutimin e numrit një të pankinës.
Ekipi pasi ka përfunduar me diskutimet ka marrë rrugën e kthimit drejt Tiranës.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.